Wie ben ik

Hallo,

welkom op mijn website. Deze website is ontstaan doordat ik graag mijn handwerk wou laten zien aan andere mensen. Dit was in ons gezin bekend en zodoende kreeg ik bij mijn sinterklaas surprise een website als cadeau.

Ik ben begonnen met handwerken toen ik als klein meisje naar de boerderij van mijn opa en oma ging. Mijn oma breide regelmatig sokken en ik vond dat er erg leuk uitzien en vroeg haar om het mij te leren.
Naast breien Haak ik ook. Dit heb ik geleerd van een oudtante die bij ons thuis kwam logeren toen ik jong was.
Naast haken en breien, maakte ik op jonge leeftijd ook kleertjes voor mijn poppen.

Ik ben nooit gestopt met handwerken en probeer graag nieuwe dingen uit. Zo heb ik het “handwerkvirus” ook doorgegeven aan mijn 3 dochters die alledrie andere aspecten van het handwerken leuk vinden en doen.

Op deze site zal ik mijn creaties laten zien en hopelijk binnenkort ook verkopen.

Groetjes,

Alja